Heijastuksia - book includes macrophotography and profound thoughts about life. The book is in Finnish.

----------


"Tätä ei voi itkemättä lukea!" (lukijakokemus)

HEIJASTUKSIA

"Tässä minä olen. Kukaan ei ole minua ennen nähnyt. Moni on kävellyt vierestä, moni on polkenut jalkojensa alle. Vasta sinä näit minut ihmetellessäsi minua. Sinä annoit minulle uuden elämän, jota minulla ei ennen ollut. Minä sain lahjan tullessani nähdyksi. Minusta tuli kaunis ja puhutteleva, silmissäsi ja mielessäsi. Kiitos, että näit minut".


Näin sanoo pieni sammaleen itiö Merja Elisabethin kuvateoksen ”Heijastuksia” alkulehdellä. Teos kuvaa kohtaamista kasvikunnan kanssa makrokuvien välityksellä. Kuvat ja tekstit vievät syvälliselle ja puhuttelevalle sisäiselle matkalle herkkyyden hetkiin.


Matka vie siihen - usein niin huomaamattomaan - maailmaan, joka on jalkojemme juuressa: kukkien lehdillä, sammalitiöiden varsilla, kivien päällä ja puiden oksilla. Nyt tämä maailma saa äänen.

Lukijalle avautuvat täysin uudet sisäiset ja ulkoiset maisemat ja näkökulmat. Kun kasvit puhuvat, lukija huomaa, että puhuja on hänen sisällään - kuin hiljaisena, sisäisenä kutsuna johonkin itseään suurempaan.

Kohtaaminen kutsuu lukijaa näkemään oman itsensä: pelkonsa, rakkautensa, kauneutensa ja herkkyytensä. Ääni puhuu elämästä, kuolemasta, antautumisesta, mielikuvituksesta, ihmeistä ja muista elämän suurista teemoista. Ääni jää lukijan ystäväksi vielä pitkäksi ajaksi lukukokemuksen jälkeen. Tämä on matka, jota harva kulkee herkistymättä. Kirjan OVH on 29 euroa. Kirjan voi hankkia näiden sivujen yhteydenottolomakkeen kautta (Contact). Muistathan mainita postiosoitteesi, s-postisi ja puhelinnumerosi. Lähetän paketin mieluiten R-postina.

Haastattelu Kauppasuomi-lehdessä

Haastattelu Ultra-lehdessä

Lue myös Luontaisterveys-lehden kirjailijahaastattelu

UUSI: Artikkeli Luontokuva -lehdessä

HOX!!!! Tästä videosta voit nähdä aukeamia ja kuulla tekstiä kirjailjan lukemana.
ISBN: 978-952-99974-2-8 (sid.)
ISBN: 978-952-99974-3-5 (PDF)
Ulkoasu, taitto, teksti, kuvat: Merja Elisabeth
Kustantaja: Biomedical Finland Oy, Kotka

NYT ILMESTYNYT. Tilaus esimerkiksi näiden sivujen yhteydenottolomakkeen kautta.